Izgleda glamurozno i njegovano: Isprobajte bob s kojim u prvi plan dolaze ekstra sjaj i glatki pramenovi

Sve se više žena odmiče od estetike shaggy boba, buntovničkih frizura koje karakteriziraju čupavi, messy vrhovi i biraju nešto glamuroznije i elegantnije frizure.
Vidi originalni članak

Prošle se godine pričalo o liquid hair, trendu super sjajne kose za koju su beauty insajderi predvidjeli da će postati veliki hit. Predviđanja su bila točna jer ove godine u prvi plan dolazi tzv. liquid bob kojeg karakteriziraju glatki i sjajni pramenovi, a primijetili smo da ih trendseterice obožavaju posljednjih nekoliko mjeseci. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by КЕРАТИНИМ | ОБУЧАЕМ | ВЛ (@polly_therapyhair)

Ovakva frizura ima svilenkasti efekt, elegantna je i potpuno ravna, a bob je karakterističan po tome što izgleda "mekše" od dugačke kose. Kako piše Glamour, bilo je pitanje vremena kad će se udružiti dva super popularna trenda - liquid hair i bob koji od trenda postaje pravi klasik u svijetu frizura. 

Sve se više žena odmiče od estetike shaggy boba, buntovničkih frizura koje karakteriziraju čupavi, messy vrhovi i biraju nešto glamuroznije i elegantnije frizure. Prema mišljenju stručnjaka, ljudi su ponovno spremni uložiti vrijeme na stiliziranje kose i, umjesto opuštenog izdanja, pokazati svečaniji izgled, s dozom ekstra sjaja, što nudi liquid bob. 

Kao što je u njezi kože došlo do uspona "skinmalizma", odnosno usredotočili smo se na stanje kože prije nego odlučimo koju šminku staviti na nju, tako su mnogi u zadnje dvije godine naglasak stavili na zdravlje kose. Pojačani su tretmani "maskiranja" i tretmana kose, a to se vidi i na kosi jer pramenovi izgledaju njegovanije, glađe i sjajnije. Tu je bob super rješenje jer nam može pomoći da se riješimo ispucalih vrhova i da kosa izgleda još svježije. Liquid bob opisuju kao no make up make up look u svijetu frizura, a frizeri preporučuju i keratinske tretmane kako biste kosu mogli jednostavno stilizirati sa sušilom za kosu, bez korištenja dodatnih preparata. 

Lana Biželj: "Trebalo mi je deset godina da prihvatim svoje keloide. Danas sam bolje no ikad"

 

'Došla sam u Zagreb proslaviti 51. rođendan! Volim se odjenuti ludo i otkačeno, a čizme bih nosila i po ljeti!'

Dobar je stil nasljedan: Tata i kći prave su zvijezde špice, ona u it čizmama, a on u kožnim hlačama i cool džemperu

Spoj nespojivih komada izvrsno pristaje atraktivnoj crnki: Super je kombinirala elegantne čizme i trenirku s kapuljačom

Preferirate li više Uggsice ili "marte"? Pogledajte kako popularne modele čizama kombiniraju zgodne prijateljice

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".