Izdanje u kojem je ne viđamo često: Ecija Ojdanić blista u mini šljokičastoj haljini koja joj stoji 'kao salivena'

Glumica je na premijeri oduševila svojom ulogom, ali i odličnim modnim odabirom
Vidi originalni članak

U kazalištu Vidra sinoć je održana premijera predstave "Majstori" koja je proteklih desetak dana zaokupila veliki interes javnosti. Radnja predstave događa se nakon potresa u centru Zagreba, u vrijeme pandemije koronavirusa, a predstave su nastale u produkciji Kazališta Moruzgva. Nakon riječke i zagrebačke publike, na red je došla zagrebačka premijera kojoj su nazočili brojni poznati. 

Jedna od glumica koja je oduševila publiku svojom ulogom je i Ecija Ojdanić čija nam je genijalna odjevna kombinacija zapela za oko jer je Ecija doslovno - blistala! 

Mini šljokičasta haljina s prorezom pristaje joj "kao salivena", a kombinirala ju je uz efektne srebrne sandale i upečatljive, raskošne naušnice. Look je zaokružila klasičnim valovima u kosi i beauty odabirom koji baš nikad ne dosadi - crvenim ružem. 

Ako je suditi prema odabirima mnogih dama na društvenih događanjima, šljokice su jednostavno postale must have, pogotovo kad želite (doslovno) zablistati, U ovom slučaju, zaboravite na vječno pravilo "manje je više" i uživajte u modnoj igri!

Kožne hlače i leopard kaputić: Ecija Ojdanić izgleda fantatično u jednostavnoj jesenskoj kombinaciji
Ne viđamo je često u ovakvom izdanju: Ecija Ojdanić u mini ružičastoj haljini i zlatnim salonkama
Ecija Ojdanić pokazala vitku figuru u pripijenoj haljini, a promijenila je i frizuru
Ecija Ojdanić zablistala u efektnoj, minijaturnoj haljini: 'Moja minica je kraća od tvoje'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".