Izdanje Nine Badrić ne prolazi nezamijećeno: Crveni komplet je efektan, no štikle su te koje kradu pozornost

Komplet upečatljivog uzorka zaokružila je 'polučizmicama' na vezanje u crvenoj boji
Vidi originalni članak

Nina Badrić iznova oduševljava pratitelje na društvenim mrežama svojim odjevnim kombinacijama. Svaki stajling prati niz pozitivnih komentara u kojima pratitelji hvale njezine odjevne kombinacije i smisao za modu, a više od 13 tisuća "lajkova" prikupila je fotografija iz Rima.

Nina je na talijanskom putovanju pokazala nekoliko izvrsnih modnih izdanja, a posebno se istaknula crvena kombinacija od glave do pete. 

Kompleti su veliki ovosezonski hit, a bez obzira na to odaberete li odijelo, spoj sakoa i suknje ili pletenu varijantu kakvu nosi Nina, sigurno nećete pogriješiti. Komplet se, osim crvenom bojom, ističe i efektnim uzorkom, a nadopunila ih je i upečatljivim štiklama.

Ovo je jedna od Nininih kombinacija za koju ne vrijedi modna filozofija "manje je više", no odlično je nosi. Model štikli izgleda poput 'polučizmica' na vezanje i jedan je od onih koji bi osvježio i najjednostavniju kombinaciju.

O stilu Nine Badrić jednom smo prilikom porazgovarali s Dubravkom Prpić Znaor, koja je prokomentirala i scenski stil

– Zanimljivi su to krojevi, uglavnom dinamični, kako bi na sceni naglasili pokret ili ženstvenost siluete. Ističu se i puf rukavi te razne varijante trendovskih krojeva na jedno rame. Osim boja, tu su i kreacije čipkastog karaktera, no u crno-bijeloj izvedbi, koje Nina nosi na formalne sakoe klasične forme, što čini dobar stilski kontrast.

Dodala je i da se od cipela ističu štikle koje dobro kombinira:

– To su cipele s potpeticom koje lijepo laskaju nozi. Stilom i bojom nastavljaju se na haljinu, kako bi sve skupa bilo usklađeno.

Hlače kakve nosi glumica Ana Uršula hit su u uličnoj modi ove jeseni: 'Nosim ih oduvijek, to je uvijek bio moj đir'

Maskara za 28,90 kn, apsolutni hit s Amazona, a dostupna i kod nas: Trepavicama daje volumen, izgledaju gušće i duže

Umjesto klasične crne, izaberite smeđu torbu: U svaku će kombinaciju unijeti dozu elegancije

Moderan, bezvremenski i s dozom seksepila - takav je bob kojeg frizeri predlažu u novoj sezoni, i to za svaku teksturu kose

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".