Izdanje koje se pamti: Ovu plesačicu ne možete ne zamijetiti!

Victoria Furdek prošetala je centrom Zagreba, a fotografirao ju je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Nosim jaknu Zara, body i hlače H&M, ruksak sa tržnice u Splitu i tenisice Nike, priča Victoria, koja je inače prehrambeni tehničar i plesačica, (go-go, hip-hop, pole dance…)

Odlično se osjećam pa sam se odlučila srediti i prošetati gradom. Smatram da se ljudi uvijek trebaju srediti sami za sebe kako bi se uvijek bolje osjećali.

- Baby roza mi je omiljena boja, baš kao i crna koja je (ne)boja, jer ih se može kombinirati uz sve; i uz tenisice i uz štikle. Volim još nositi baby plavu, majicu s cvjetićima, sve da je nježno. Obzirom da volim kontraste, uz nježnu odjeću mi je i šminka agresivna, a osim toga, zaljubljenik sam u šminku. A i choker je tu zbog toga da budem malo slatkica, a malo opasna, upravo zbog tih kontrasta koje preferiram.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".