Izdanje koje krade pozornost: 'Šareno nosim tijekom cijele godine, a pogotovo ako se ujutro probudim vesela'

Odabrala je komplet u jarkim bojama koji je izvrstan odabir za ljetne dane, a upravo su ovakvi komadi veliki ovosezonski hit
Vidi originalni članak

Volimo upečatjive odjevne kombinacije koje se ističu u masi, a jednu takvu, u kojoj nije mogla proći nezamijećeno, već je ukrala brojne poglede, pokazala je teniska trenerica i Miss sporta 2021., stajliš akterica naše modne priče. Dama divnog osmijeha rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji, a pritom mu otkrila i nekoliko detalja o svojem izvrsnom stilu.

- Jako je vruće pa sam odabrala ovu kombinaciju jer je suknja duga, lepršava je i prozračna. Šareno nosim tijekom cijele godine, a pogotovo ako se ujutro probudim vesela. Nikad još nisam nosila zebrasti uzorak, ali bih probala. Više sam tip za ravnu obuću, što sportskije, to bolje, pa me se u gradu često može vidjeti u tenisicama. Ovo na ruci je fizioterapeutsko pomagalo, iako izgleda kao dekoracija. Dolazi u različitim bojama, ja sam odabrala plavu, jer su mi plava i roza omiljene boje - otkrila nam je Borna Mohač.

Izabrala je efektan komplet, a njezin je stajling sjajna inspiracija jer su upravo ovakvi komadi veliki ovosezonski trend. Ako nemate ideje kako ih nositi, prepišite ove modne ideje. Komplet je kombinirala s bijelim natikačama, a niske potpetice idealan su odabir za svaki dan jer su praktične, a i dalje izgledaju jako chic.

Kombinaciju je zaokružila torbicom s istaknutim logom modne kuće Versace. Ovakva torba idealna je za ljetne dane jer u nju sve stane, a i dalje ima moć osvježiti stajling.

Espadrile su klasične cipele svake ljetne sezone, a mi vam donosimo najbolje komade iz omiljenih dućana:

FOTO: H&M Espadrile tenisice 30,99 € FOTO: H&M Espadrile s platformom 30,99 € FOTO: Mango Espadrile od antilopa 59,99 € FOTO: Mango Kombinirane espadrile od jute 49,99 € FOTO: Mango Pletene espadrile od jute 69,99 € FOTO: Zara Ravne espadrile sa životinjskim uzorkom 25,95 € FOTO: Zara Cipele na vezanje s punim potplatom 49,95 € FOTO: Zara Kombinirane espadrile na vezanje 17,99 € FOTO: Zara Sandale na vezanje s punim potplatom 22,99 €

Modna ideja koju prepisujemo ovih dana: Kratak kombinezon i efektne sandale odličan su ljetni spoj
Mliječna manikura Angeline Jolie odličan je izbor ako volite klasiku i eleganciju na noktima
'Barbie rep' novi je trend među frizurama, a elegantnija je varijanta visokog konjskog repa

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".