Izabrali smo sunčane naočale za svaki tip lica: Kako pronaći prave za sebe?

Stakla sunčanih naočala očima trebaju pružiti 99 posto zaštite od sunca
Vidi originalni članak

Većina kvalitetnijih i skupljih naočala ima takva stakla, no kad kupujete svejedno provjerite deklaraciju. Ako kupujete naočale i s njima mislite ići na more, nađite one koje su otporne na vodu i ulje. 

Kad isprobavate naočale, nasmijte se! One se onda ne bi trebale pomaknuti. Ako kupujete metalne naočale, papučice na nosu trebale bi lijepo sjesti. To nije slučaj s plastičnim naočalama, pa ćete možda morati isprobati nekoliko modela da pronađete onaj koji vam odgovara. 

Ako vam je lice okruglo, izaberite četvrtaste okvire, a ako vam je brada četvrtasta i imate visoko čelo, lijepo će vam stajati okrugle sunčane naočale. 

Srcolikom licu, kojemu su jagodice naglašene i šire od linije čeljusti, možete nositi gotovo sve modele. Klasične pilotske pristaju gotovo svima. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".