Izabrali smo najzgodnijeg domaćeg i stranog nogometaša: Slažete li se s odabirom?

Bruno Petković često se nalazi na listama najzgodnijih nogometaša, a kako je odnedavno slobodan, vjerujemo da su djevojke već u niskom startu.
Vidi originalni članak

Ovaj nogometaš inače je iz Metkovića, a igra u zagrebačkom Dinamu. Ima 25 godina, a visok je 193 cm. Petković, kao i mnogi domaći nogometaši, zaista ima stila, a nedavno je pratitelje na Instagramu oduševio izdanjem u odijelu. 

Sredio se za vjenčanje svog brata Mateja. Fotografija je prikupila preko 17 tisuća lajkova, a vjerujemo da su mnoge djevojke među njegovih 61,5 tisuća pratitelja, ovu fotografiju screenshotale i slale svojim prijateljicama. Inače, Bruno je nedavno prekinuo vezu s Teom Slavicom. 

Ovaj talentirani igrač često objavljuje i fotografije s obitelji s kojom provodi sve svoje slobodno vrijeme, a kad je oduševljava na terenu, oduševljava svojim ležernim stilom. 

Od stranih igrača, za najzgodnijeg odlučili smo izabrati Gerarda Piquea. Ovaj španjolski nogometaš trenutačno igra kao branič za Barcelonu u La Ligi, a oženjen je za popularnu pjevačicu Shakiru, s kojom ima i dva sina. 

Često objavljuje fotografije s obitelji, a na Instagramu svaki njegov potez prati gotovo 18 milijuna ljudi

Gerard ima 32 godine, visok je 194 cm, a dolazi iz Barcelone

Već je proglašen najzgodnijim igračem na svijetu, a nas ne čudi zašto. Tri četvrtine žena od 1891 ispitanica koje su odlučivale o tome tko će biti proglašen najzgodnijim, odabrale su njega, a istraživanje je provela webstranica match.com, prije tri godine. 

Sa Shakirom je od 2011. i imaju dva sina Sashu i Milana. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".