Izabrali smo najljepše stylinge proteklog tjedna, koji je vaš favorit?

Miks stilova obilježio prvu rujansku zagrebačku špicu
Vidi originalni članak

Dok neke dame ne žele pozdraviti ljeto, druge jedva čekaju jesen pa street style nudi modnu raznolikost.     

Dama na lijevoj fotografiji za dnevne obveze bira klasičnu suknju, ali casual obuću, a mama na gornjoj fotografiji bira suprotnost – ležerniji styling i opako visoke platforme.

Natpis na majici ili logo kao uzorak na torbi? Što god odabrali, nećete pogriješiti jer nam se logo trend vratio u velikom stilu.

Kombinezon je omiljen ljetni komad, a kako ga savršeno kombinirati u hladnijim danima, zna dama na gornjoj fotografiji. Dama na lijevoj fotografiji sve je poglede ukrala neobičnim tenisicama s platformom koje nas neodoljivo podsjećaju na devedesete godine.

Da klasika nikad ne izlazi iz mode, pokazale su nam i ove tri dame koje su klasične odjevne komade osvježile trendi detaljima i tako dobile zanimljive stylinge koji su idealni za posao, a promjenom modnih dodataka mogu se pretvoriti i u odličan večernji outfit.

Dok jedna dama bira klasičnije komade poput ponča i košulje (lijevo), druga voli ležernu kombinaciju majice s printom i kožne jakne (desno). Ipak, zajedničko im je da su stylinge upotpunile tenisicama s upadljivim sjajnim detaljima koje su odlično zaokružile dnevne kombinacije.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".