Izabel postala mama: Samozatajna trudnica do posljednjeg je dana pred porod bila aktivna oko svog brenda odjeće za djecu

Izabel Kovačić u ponedjeljak u popodnevnim satima rodila je sina, a roditelji još nisu otkrili koje su ime dali djetetu
Vidi originalni članak

Izvor blizak paru potvrdio je kako su Izabel i Mateo Kovačić u ponedjeljak u popodnevnim satima postali roditelji sina - njegovo ime još uvijek nije poznato, no kako prema pisanju Storyja, novopečeni roditelji dali su mu tradicionalno hrvatsko ime. Kao i kod odabira imena, Izabel i Mateo bili su tajnoviti tijekom cijele trudnoće, a Izabel je tek posljednjih nekoliko tjedana počela objavljivati fotografije na društvenim mrežama kojima je zaista potvrdila trudnoću.

Jedna od prvih fotografija bila je ona za vlastiti brend Lunilou, koji je prije pet godina pokrenula sa sestrom Ivanom Čirjak. U lipnju je pozirala za ljetnu kolekciju brenda, a Izabel je tad izjavila kako je riječ o kolekciji na kojoj su dugo radile i vrlo je pažljivo smišljale jer su pobornice slow fashiona pa kroz brend pokušavaju kupce educirati o važnosti kvalitete i čistoće materijala koje kupuju i stavljaju na svoju kožu te kožu svoje djece. Inače, od samih početaka, sestre Izabel i Ivana naglašavaju kako im je na prvom mjestu proizvodna eko odjeće koja, ne samo da brine za osjetljivu dječju kožu, već i za okoliš u kojem ta djeca žive. 

Do nedavno, Lunilou komadi bili su dostupni isključivo preko web shopa, no prošlog tjedna sestre su otvorile Lunilou showroom u centru grada, na adresi Ilica 26, a cijeli interijer odiše minimalizmom i jednostavnim detaljima pa je odjeća u prvom planu. Otvorenjem showrooma ispunile su želju kupaca koji će na ovaj način moći sve materijale vidjeti i opipati uživo prije kupnje. 

Iako se bavi modom, o svojem stilu ne priča puno. Ipak, fotografije govore više od riječi pa njezin stil rado pratimo putem društvenih mreža. Kad je riječ o odjevnim kombinacijama, s razlogom joj se neslužbeno dodjeljuje titula jedne od najbolje odjevenih Hrvatica. Prava je majstorica u kombiniranju pristupačnih high street komada i onih s dizajnerskim potpisom. A kad je riječ o dizajnerskim komadima, Izabel ima jednu od kolekcija u koju bismo rado zavirili jer je u njoj prikupila prave modne klasike, ali i trendi komade koje se nalaze na listi želja brojnih fashionistica - kultne Chanel torbe, Lady Dior model, Balenciaga City model, trendi Bottega Veneta sandale, Pradine robusne čizme...

Uvijek nas oduševi i njezina kosa koja izaziva wow-efekt, a godinama se o njoj brine poznata zagrebačka frizerka Teuta Mesaroš iz salona Teuta. Prije dvije godine, zajedno s Dinom Dragijom i Antonijom Topić, snimile su video-kampanju Hair talk, a Izabel je tad rekla kako je frizer za nju osoba koja joj može popraviti dan i bitno utjecati na njezino raspoloženje. 

- Ne bih se drastično ošišala radi oklade, ne bih se ošišala radi ničega, rekla je Izabel tad, a cijeli video možete pogledati u nastavku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo još, Izabel i Mateo Kovačić vjenčali su se 2017. godine u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Par je u vezi još od srednjoškolskih dana, a upoznali su se upravo u crkvi, gdje je on bio ministrant, a ona pjevala u župnom zboru. Osim obitelji i prijatelja, svadbi su prisustvovali i Mateovi kolege nogometaši, među kojima se isticao Brazilac Marcelo, njegov tadašnji suigrač iz Real Madrida. Izabel je za veliki dan odabrala bajkovitu vjenčanicu s potpisom talijanskog dizajnera Antonija Rive, a u ruci je nosila vjenčani buket crvenih ruža. 

Izabel Kovačić predstavila novu, divnu Lonulou kolekciju u čarobnom ambijentu u samom centru Zagreba
Izabel Kovačić fotografijom konačno potvrdila trudnoću; pozirala za novu kampanju svojeg brenda Lunilou
Izabel Kovačić najbolja je modna inspiracija za ljetne dane: Izdvojili smo najljepše outfite koji će vas oduševiti
Izabel Kovačić otkrila nam je sve o novoj kolekciji, vremenu provedenom u izolaciji i planovima za budućnost

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".