Izabel Kovačić otkrila da se ne bi ošišala ni iz kakve oklade!

Uz Izabel, svoje beauty tajne otkrile su i Dina Dragija te Antonija Topić - hrvatska Julia Roberts
Vidi originalni članak

Teuta, omiljeno beauty mjesto brojnih Hrvatica, donosi nam video kampanju hair talk. s divnim ambasadoricama. Salon koji njeguje važnost indiviualnog pristupa kosi u novoj kampanji pozornost stavlja na njegovanu kosu jer samo takva kosa je lijepa kosa i pristaje svakom.

Antonija Topić, Dina Dragija i Izabel Kovačić u kampanji otkrivaju i govore o jednoj od najdražih ženskih tema uz kavu – kosi, frizerima i salonima. Da tehnike i proizvodi nisu jedino što čini jedan salon izvrsnim, potvrđuju ambasadorice u ovoj kampanji. Uz lepršav, svjež i opušten set cure su otkrile koliko je važan stilist um njihovom životu, zašto Teuta i ostale detalje omiljene beauty teme.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vlasnica salona Teuta Mesaroš istaknula je:

Odabir idealne boje, frizure, nijansi, šiški i svih ostalih detalja u našem salonu odabiru se individualno o klijentu i kosi. Proizvodi i tehnike su alati,  ali usluga, osjećaj, atmosfera je ono što naše klijente čini našim zadovoljnim ambasadorima.

Kampanja je pokazala da je ovaj salon i tim salona Teuta više od frizera, više od frizerskog salona.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Kosa / Teuta Mesaroš , Duško Masnić , Martina Benko 

Šminka / Dajana Pajkić

Foto / Jelena Balić 

Video /Ante Gugić

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".