Izabel Kovačić, Nika Turković i Chiara Ferragni obožavaju neobične natikače i nose ih - s bijelim čarapama!

Domaće i strane fashionistice isfurale su novi Yeezy model koji je rasprodan, bez obzira na to što su ga mnogi okarakterizirali kao ružnog
Vidi originalni članak

Ako ste mislili da je gotovo s trendom ružne obuće, modeli sandala i natikača kakve nose domaće i strane fashionistice, pokazat će vam ta da modna era još uvijek nije završila. Ovog proljeća primijetili smo da su hit natikače s Yeezy potpisom, točnije model Core koji je na mnogim web shopovima i rasprodan, bez obzira na to što su ih mnogi okarakterizirali kao - ružne. 

Među prvima smo ih primijetili na jednoj od najpoznatijih svjetskih influencerica, Chiari Ferragni koja ih je isfurala u kućnom izdanju. Odabrala je smeđu model kojeg je kombinirala s ružičastom trenirkom i Hermes torbom. Iako je kombinacija čarapa i natikača i dalje mnogima nespojiva, Ferragni je prekršila to modno "pravilo" i isfurala ih s bijelim čarapama. 

U kombinaciji s bijelim čarapama nosi ih i Izabel Kovačić, vlasnica brenda Lunilou, a bež model spojila je s bijelom trenirkom koja nosi potpis njezinog brenda. Kombinaciju je upotpunila predimenzioniranom jaknom i šiltericom i takav stajling prošetala ulicama Londona.

Od domaćih cura nosi ih i Nika Turković, a i njezin je odabir bilo bijelo od glave do pete. Kao i Izabel, i ona se odlučila za bež model, a upotpunila ih je čarapama, kratkim hlačicama, topom i košuljom, svojom vizijom ležernog, kućnog izdanja.  

Ako više preferirate klasičnije natikače, izdvojili smo modele koje ćete ovog ljeta poželjeti dodati u kolekciju

FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara FOTO: Zara Zara FOTO: Zara 349,90 kn FOTO: Zara 399,90 kn

Zgodnoj brineti fantastično pristaje pripijena haljina u najpopularnijoj boji sezone
Tajice kakve nosi PR menadžerica nosile su se osamdesetih, a sad su opet veliki hit
Borna Kotromanić ponovno krade pozornost: Efektan outfit nadopunila najtraženijom torbom sezone
Ako razmišljate o promjeni imidža, donosimo sve što morate znati o novoj, trendi tehnici bojanja kose

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".