Izabel Andrijanić izgleda zanosno i u najjednostavnijoj dnevnoj kombinaciji

Ona je prava stilska inspiracija!
Vidi originalni članak

Izabel Andrijanić oduševila nas je izborom vjenčanice na nedavnoj svadbi s Mateom Kovačićem, no elegantne prigode nisu jedino što joj leži. Naime, Izabel izgleda sjajno i u svakodnevnim situacijama kada na vidjelo dolaze njezina ljubav prema modi i odličan stil koji njeguje. Ovih se dana nalazi u Dubrovniku, a svoje je obožavatelje na Instagramu počastila fotografijom na kojoj je pozirala u pravoj ljetnoj kombinaciji.

Izabel vrlo dobro zna kako je mornarski stil vječni klasik, ali je cijelom outfitu dala svoj osobni potpis pa mornarski štih stavila na višu razinu. Bluzu golih ramena prugastog uzorka kombinirala je s bijelim hlačicama visokog struka te torbicom u istoj boji, a od nakita se odlučila za zlatne tonove. Naime, ringove je kombinirala sa satom te decentnim narukvicama, među kojima se isticala ona u crvenoj boji. Osim odjevne kombinacije, našu je pozornost privukla i njezina frizura jer joj kosa uvijek izgleda kao da je spremna za crveni tepih!

Ipak, večernji su izlasci posebna priča pa se Izabel, kao i većina dama, voli dotjerati i "ukrasti show". U pripijenoj bijeloj haljini zanimljivih detalja pokazala je isklesanu i vitku figuru, a kombinaciju je zaokružila Balenciaginom torbom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".