Iz omiljenog dućana stižu nove hit čizme za ovu sezonu u tri jesenske boje

Predviđamo da će ove čizme biti veliki hit među fashionisticama u narednih nekoliko mjeseci
Vidi originalni članak

Gotovo sve što Zara stavi na svoje police u nekom trenutku postane 'must have' model. S obzirom na to da su čizme do koljena već neko vrijeme vrlo popularne, predviđamo da će ove nove Zarine čizme postati komad koji morate imati u ormaru. 

Bijele čizmice uvukle su se u ormare već prošle sezone, a i ove godine vrlo su popularne. Ne vole ih svi, prvo jer se teško održavaju, a drugo jer bijele cipele nisu oduvijek bile trendi, već modni grijeh!

Ovaj visoki model dolazi i u maslinastozelenoj, ali i u smeđoj boji. Odlično će izgledati u boho stylinzima, kombinacijama cvjetih haljina i kožne jakne, ali i uz traperice i basic džemper. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".