Iz Istre dolaze najkreativnija odijela po mjeri - O´DIJELO

Dizajnerica iz Istre u svijetu muške mode
Vidi originalni članak

Muškarci u odijelima više nisu monotoni “man in black” nego frajeri s dobrim sakoima, nekim drukčijim krojevima hlačama ,odjeveni po mjeri koji itekako paze na svoj stil - no nisu izgubili na muževnosti.

Ako ste jedan od onih “juppieja” koji žele odijelo po mjeri, a to se svakako isplati jer poslovni look zahtijeva savršenu siluetu stoga tu je hrvatski brend O´dijelo, urbana, elegantna i sofisticirana odijela sa personaliziranom podstavom skrojenoj po želji.

„Ideja o pokretanju brenda prvenstveno muških pa potom i ženskih odijela nastala je nakon što sam poželjela ponuditi muškom dijelu publike odijela po mjeri koja će istovremeno izvana biti casual i elegantna , dok njihova unutrašnjost odražava njihove strasti i dati tu urbanu notu. Brend O´dijelo dobro je poznat muškarcima u Istri , a i dalje koji se prepuštaju custom made izradi i sudjeluju u svim procesima kreiranja“- otkriva Anja

Neograničena kreativnost koju pružaju, njihov je najjači adut te je stoga odabir sve većeg broja muškaraca sa stilom.

Nova kolekcija temelji se na minimalizmu u kombinaciji s modernim i efektnim detaljima. U ulozi muških modela u ovoj su se kolekciji našli Dominik Ban i poznati chef Ivan Zidar koji je odijelima dao dozu muške profinjenosti i urbanosti. O´dijelo brend dostupan je na njihovom Instagram profilu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".