Sutra dolazi jedna od najiščekivanijih suradnji godine čiji će komadi biti rasprodani u rekordnom roku

Ivy Park x adidas jedna je od najiščekivanijih suradnji ove godine, a komadi su od sutra dostupni za kupnju
Vidi originalni članak

Ljubitelji Beyonce i adidasa ovih će dana doći na svoje jer sutra dolazi jedna od najiščekivanijih kolekcija. Riječ je o kolekciji Ivy Park x adidas koja je rezultat suradnje Beyonceinog brenda Ivy Park i brenda adidas - najveći fanovi svoje favorite mogu nabaviti već danas putem adidasove aplikacije, no nažalost, prelaunch nije dostupan za Hrvatsku pa ćemo se morati strpiti do sutra, 18. siječnja kad će kolekcija biti, između ostalog, dostupna na Asosu, barem ako je suditi prema njihovim najavama na Facebook stranici. 

Na Instagram profilima Beyonce, adidasa i adidas originalsa objavljene su fotografije editorijala koje najavljuju suradnju, a prevladavaju komadi boje vina u kombinaciji s narančastom, kao i komadi u prljavo bijeloj boji s prepoznatljivim bordo adidas prugama. Kolekcija se sastoji od sportskih tajica, trenirki za žene i muškarce, sportskih topića, hoodieca i unisex tenisica, a mnogi vjeruju kako će se ova kolekcija rasprodati u rekordnom roku, s obzirom na to da je riječ o komadima koje obožavatelji već dugo iščekuju s nestrpljenjem. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".