Ivy, marketinška menadžerica: 'Volim spoj crnog i nečeg metalik, to mi je baš neki svemirski "vibe"'

Kombinaciji kožnih hlača i crnog pletiva dodala je torbu metalik sjaja iz Zare i sunčane naočale sa srebrnim okvirima.
Vidi originalni članak

Ako vam se čini da crno od glave do pete izgleda monotono i 'obično', kombinacija koju je gradom prošetala Ivy Pirkić, promijenit će vam mišljenje. Za jedan snježni dan izabrala je crno od glave do pete, i to kombinaciju kožnih hlača i pletiva koja je u zimskim danima omiljenima.

Marketinška menadžeica za Divu je rekla kako je stajling odabrala jer je vani snijeg i poželjela je nositi nešto kožno:

– Obožavam kombinacije crnog i nečeg metalik, to mi je baš neki svemirski vibe.

Tako je u kombinaciju kožnih hlača i crne dolčevite dodala metalik srebrnu torbicu koju potpisuje high street brend Zara. Osim za dnevne prilike, u kojoj je nosi Ivy, ovakve su torbe kao stvorene za večernje izlaske, kao i neke posebnije prigode, a pravi je statement komad u ormaru zahvaljujući efektnoj metalik srebrnoj nijansi.

Uz metalik torbicu, tu su i naočale srebrnih okvira koje su super nadopunile crni stajling. Ivy je kožne hlače trapez kroja kombinirala uz gležnjače 'u špic', i stajlingu dodala mekani, crni kaput od umjetnog krzna. Inače, kožne hlače omiljeni su modni izbor u zimskim danima, baš zato što se lako kombiniraju, a imaju moć osvježiti i najobičniji stajling. Osim uz pletivo, kako ih nosi Ivy, ove bi hlače jednako dobro izgledale i uz košulju ili spoj topa i sakoa.

Zara je za proljeće pripremila jednu od najboljih kolekcija: Izdvojili smo komade nosive i na posao

FOTO: Zara 39,95 eura FOTO: Zara 39,95 eura FOTO: Zara 39,95 eura FOTO: Zara 39,95 eura FOTO: Zara 39,95 eura FOTO: Zara 35,95 eura FOTO: Zara 35,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 79,95 eura FOTO: Zara 79,95 eura FOTO: Zara 79,95 eura FOTO: Zara 49,95 eura FOTO: Zara 49,95 eura FOTO: Zara 49,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 25,95 eura

Poduzetnica izgleda sjajno u zimskom izdanju: I torba i čizme su hit među trendsetericama

Ni Hailey Bieber nije odoljela hit frizuri: Dugačku kosu drastično je skratila u kratki bob

Ne prati trendove: 'Kada kupujem robu, biram da je to ona koja će biti aktualna barem 10 godina'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".