Ivona i Selver uvijek izgledaju besprijekorno, a klasika s pomakom im sjajno pristaje

Ivona i Selver imaju fantastičan smisao za modu, a kad su u pitanju odjevne kombinacije za svaki dan, rado se inspiriramo njihovim idejama
Vidi originalni članak

O stilu Ivone i Selvera Kase pisali smo već mnogo puta jer nas svaki put osvoje svojim smislom za modu. Njihove su odjevne kombinacije odlična inspiracija za svaki dan, a spoj trendovskih i klasičnih komada jako im dobro pristaje. Sad smo se prisjetili kombinacije od prošle zime, kada su odabrali klasiku s pomakom, a super modni trenutak zabilježio je naš Goran Čižmešija.

Modno osviješteni par, ekonomistica i osobni trener, tada su za Divu rekli da nisu dugo bili u gradu pa su odabrali smo ležernog i elegantnog, koji stvarno dobro nose! 

Sa Selverom smo jednom napravili i veliku priču o stilu jer se u moru monotonih muških outfita, on baš uvijek istakne svojim stilom. 

– Kroz tjedan sam konstantno u sportskome i jedva čekam neki izlazak da skočim u novo ruho ili, kako se nekada u vojsci to govorilo, da skočim u "civilku" jer je meni sportska oprema zapravo uniforma. Oduvijek sam se volio lijepo odijevati, još sam kao klinac birao što ću nositi i volio sam se isticati odjećom, biti drugačiji. Nikada nisam volio biti odjeven kao svi ostali i kupovati iste trendi stvari – rekao je Selver jednom prigodom za Divu, a u ovom je outfitu pokazao kako mu dobro pristaju zemljani tonovi u kombinaciji traperica, jeans košulje, gležnjača i klasičnog kaputa.

Ivona je prava majstorica jednostavnosti pa je sa samo nekoliko komada stvorila odjevnu kombinaciju koja nije prošla nezamijećeno u centru grada. Čizme boje vina odličan su odmak od klasike u crnoj i nijansama smeđe, a "zgužvani" modeli odlično izgledaju kad se nose s pletenim haljinama. Stajling je upotpunila klasikom koji u modnom svijetu ima kultno mjesto, Chanel torbicom koja se mnogima nalazi na listi želja.

Zara je za proljeće pripremila jednu od najboljih kolekcija: Izdvojili smo komade nosive i na posao

FOTO: Zara 39,95 eura FOTO: Zara 39,95 eura FOTO: Zara 39,95 eura FOTO: Zara 39,95 eura FOTO: Zara 39,95 eura FOTO: Zara 35,95 eura FOTO: Zara 35,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 79,95 eura FOTO: Zara 79,95 eura FOTO: Zara 79,95 eura FOTO: Zara 49,95 eura FOTO: Zara 49,95 eura FOTO: Zara 49,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 25,95 eura

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".