Ivona i Monika, frendice sa super smislom za modu: 'Često se dogodi da smo slično odjevene'

Kad želite izgledati chic, a pritom zadržati dozu ležernosti, ideju možete prepisati i frendica koje super stil nose u malom prstu
Vidi originalni članak

Postoje neki klasici u garderobi kojima se vraćamo iz sezone u sezonu, a zgodne i modno osviještene prijateljice sa špice u svojim su kombinacijama pokazale zašto ih je dobro imati u ormaru. Ivona Kralj Monika Pehar odličan stil imaju u malom prstu, a u outfitima koje kombiniraju klasiku i trendove rado su pozirale našem Goranu Čižmešiji.

Super modni trenutak nastao je prošle zime, a ovih smo ga se dana prisjetili jer se rado inspiriramo njihovim kombinacijama. 

– Ove su kombinacije nastale prema osjećaju. Često se događa da smo slično odjevene, ali danas je slučajno ispalo da smo različito. Ovo su naše vedre boje – rekle su tada prijateljice za Divu. 

Ivona je klasike poput military čizama (njezin model do koljena pravo je osvježenje u moru sličnih čizama), avijatičarske jakne i crne prošivene torbe kombinirala s vječnim prugicama i efektnim sakoom u maslinastozelenoj nijansi. Prugice i sako neki su od onih komada koji će jednako dobro izgledati i u proljetnim izdanjima i toploj sezoni koju s nestrpljenjem čekamo. 

Monikin izbor bila je dizajnerska torba, model koji nikad ne izlazi iz mode, a izvrsno se uklopila u kombinaciju svijetlih traperica i tonova bež i smeđe. Posebno nam se svidio detalj marame na torbi jer je cijeloj kombinaciji dao dodatnu chic dozu. I Monikina je ideja definitivno jedna od onih koje prepisujemo i u ovoj sezoni!

Prugasti zimski puloveri zbog kojih će svaka zimska kombinacija izgledati baš chic

FOTO: Arket 89 eura FOTO: Arket 179 eura FOTO: Arket 89 eura FOTO: Arket 79 eura FOTO: COS 89 eura FOTO: COS 69 eura FOTO: COS 89 eura FOTO: COS 79 eura FOTO: Mango 29,99 eura FOTO: Mango 39,99 eura FOTO: Mango 39,99 eura FOTO: Mango 39,99 eura FOTO: Mango 29,99 eura FOTO: Mango 19,99 eura FOTO: & Other Stories 89 eura FOTO: & Other Stories 89 eura FOTO: & Other Stories 69 eura FOTO: & Other Stories 65 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".