Ivanin stil je osvježenje na špici: 'Volim pratiti trendove, ali se ne odijevam nužno prema njima'

Ivana je za Divu ispričala da preferira klasiku i evergreen komade, što je pokazala i svojom izvrsnom odjevnom kombinacijom
Vidi originalni članak

Ivana Brajdić jedna je od naših sugovornica kod kojih je jasno da imaju urođen sjajan smisao za modu. Radi kao model i rado je u prosincu pozirala našem Goranu Čižmešiji te za Divu ispričala par zanimljivosti o svojem fantastičnom stilu. Pravo je osvježenje na zagrebačkim ulicama i pokazala je jednu od modnih ideja za koju vjerujemo da će poslužiti kao inspiracija ove zime.

– Ovu sam kombinaciju odabrala jer je topla i podsjeća me na Sharon Tate. Suknja je Varteks, najdraža mi je jer je hrvatski dizajn. Često nosim ovaj francuski stil, ljudi mi govore da imam lice za to. Volim pratiti modne trendove, ali se ne odijevam nužno prema njima. Preferiram klasičan dizajn i evergreen modu – rekla je tada naša simpatična sugovornica. 

Dodala je i da je više tip za elegantnu obuću, nego za tenisice. Kad su u pitanju dodaci, voli kape, više nego šešire, a za model kojeg nosi u ovoj kombinaciji kaže da joj je najdraži. 

Ivana je prošivenu suknju spojila s toplim džemperom i par modnih klasika: izabrala je čizme visine do koljena koje kombinaciji donose dozu elegancije, a avijatičarska je jakna svevremenski zimski komad kojem se vraćamo svake hladne sezone. 

U galeriji smo izdvojili najljepše pletene komade za zimske dane

H&M, 9 eura Isabel Marant, My Theresa, 133 eura H&M, 69 eura H&M, 60 eura H&M, 11 eura H&M, 20 eura Missoni, My Theresa, 220 eura Moncler, My Theresa, 275 eura Tilly Sveaas, My Theresa, 258 eura Prada, My Theresa, 1250 eura Stuart Weitzman, Outnet, 418 eura Tods, Outnet, 614 eura Valentino, My Theresa, 315 eura Marni, My Theresa, 220 eura Max Mara, My Theresa, 155 eura Max Mara, My Theresa, 545 eura Max Mara, My Theresa, 633 eura Gianvito Rossi, Outnet, 603 eura Chloe, My Theresa, 1015 eura Chloe, My Theresa, 686 eura Burberry, My Theresa, 1450 eura Burberry, My Theresa, 1090 eura Brunello Cucinelli, My Theresa, 2990 eura Acne, My Theresa, 450 eura Acne, My Theresa, 180 eura

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".