Ivanin smisao za modu pravo je osvježenje na zagrebačkoj špici: 'Volim pratiti trendove, ali ne odijevam se nužno prema njima'

Ivana je za Divu ispričala da preferira klasiku u evergreen komade, što je pokazala i svojom izvrsnom odjevnom kombinacijom
Vidi originalni članak

Ivana Brajdić jedna je od naših sugovornica kod kojih je jasno da imaju urođen sjajan smisao za modu. Radi kao model i rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji te za Divu ispričala par zanimljivosti o svojem fantastičnom stilu. Pravo je osvježenje na zagrebačkim ulicama i pokazala je jednu od modnih ideja za koju vjerujemo da će poslužiti kao inspiracija ove zime.

– Ovu sam kombinaciju odabrala jer je topla i podsjeća me na Sharon Tate. Suknja je Varteks, najdraža mi je jer je hrvatski dizajn. Često nosim ovaj francuski stil, ljudi mi govore da imam lice za to. Volim pratiti modne trendove, ali se ne odijevam nužno prema njima. Preferiram klasičan dizajn i evergreen modu – rekla je naša simpatična sugovornica. 

Dodala je i da je više tip za elegantnu obuću, nego za tenisice. Kad su u pitanju dodaci, voli kape, više nego šešire, a za model kojeg nosi u ovoj kombinaciji kaže da joj je najdraži. 

Ivana je prošivenu suknju spojila s toplim džemperom i par modnih klasika: izabrala je čizme visine do koljena koje kombinaciji donose dozu elegancije, a avijatičarska je jakna svevremenski zimski komad kojem se vraćamo svake hladne sezone. 

Ako i sami tražite avijatičarsku jaknu, možda svojeg favorita nađete među modelima koje smo izdvojili u galeriji

FOTO: H&M 79 eura FOTO: H&M 69 eura FOTO: H&M 69 eura FOTO: Mango 599 kn FOTO: Mango 799 kn FOTO: Mango 699 kn FOTO: Mango 599 kn FOTO: Massimo Dutti 6499 kn FOTO: Massimo Dutti 6499 kn FOTO: Pull & Bear 499 kn FOTO: Pull & Bear 399 kn FOTO: Pull & Bear 299 kn FOTO: Pull & Bear 399 kn FOTO: Stradivarius 449 kn FOTO: Stradivarius 549 kn FOTO: Stradivarius 499 kn FOTO: Stradivarius 499 kn FOTO: Stradivarius 449 kn FOTO: Zara 599 kn FOTO: Zara 699 kn FOTO: Zara 599 kn FOTO: Zara 549 kn FOTO: Zara 399 kn FOTO: Zara 499 kn

 

Tako jednostavna, a tako divna: Studentica Ira pokazala je da su najbolje odjevne kombinacije one - najjednostavnije

Za večeru u Bijeloj kući, Wintour 'prekršila' svoje modno pravilo? Izbor je 'pao' na Chanel komplet iz 1983.

Klasika s pomakom joj tako dobro pristaje: Lijepa Eva oduševila nas je simpatičnošću i smislom za modu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".