Ivana Roščić osjeća se seksepilno čak i u običnom t-shirtu

Ivana Roščić, kazališna je, televizijska i filmska glumica, a u modnom leksikonu otkriva koliko šopingira i što smatra najvećim modnim ljetnim trendom!
Vidi originalni članak

Koliko često idete u šoping i smatrate li ga nekom vrstom terapije?

Kupujem spontano. Prođe i koji mjesec da ne kupim ništa, a onda se dogodi trenutak kad mi se mnogo toga svidi pa to postane pravi šoping. Većinom kupujem na sniženjima, posebno volim kupovati na putovanjima, ali ne smatram to vrstom terapije.

Za koji komad uvijek ima mjesta u ormaru?

Definitivno za bijelu košulju. Imam ih mnogo i uvijek se može naći mjesto za još jednu. Također volim kombinezone te majice na prugice. 

Koja vam je modna ikona uzor? 

Mnoge žene lijepo su odjevene, bile one poznate ili nepoznate, tako da nemam modnu ikonu. Postoji mnogo žena koje su me osvojile stavom, humorom, inteligencijom, pa tako i odjećom. 

Glamurozna žena je...

Manje je više za mene, pa tako i u slučaju glamurozne žene. 

U čemu se osjećate najseksipilnije?

Kako kad, nekad je to haljina, nekada štikle ili traperice, običan t-shirt.

Najvećim ovoljetnim modnim trendom smatrate...

Gola ramena. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".