Ivana Ninčević Lesandrić u Saboru baš poput Rachel iz Prijatelja

MOST-ova zastupnica poznata je po upečatljivim odjevnim kombinacijama
Vidi originalni članak

Ivana Ninčević Lesandrić poznata je po svom neobičnom stilu odijevanja i upečatljivim odjevnim kombinacijama koje bira za saborske sjednice. Najčešće je možemo vidjeti u matchy-matchy odijelima, no ovog se puta odlučila za nešto drugačije.

MOST-ova zastupnica ovog je puta odabrala majicu na preklop od laganog materijala koja je istaknula njezine adute, a kombinirala ju je s crnim skinny trapericama i bež balerinkama, obući koju mnoge žene vole jer je najsigurniji izbor koji pristaje mnogim kombinacijama. Ono što nam se posebno svidjelo njezina je torbica prljavo ružičaste boje sa zlatnim lancem. 

Glumica Jennifer Aniston u prijateljima je glumila Rachel koja je bila vrlo poznata po tome što gotovo nikada nije nosila grudnjak. Danas je internet prepun njenih fotografija od kojih su brojne postale "meme". Ova nas je fotografija iz Sabora podsjetila baš na nju. 

Odabrala je bijeli lak za nokte koji dame ljeti često nose, a kosu je zalizala u punđu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".