Ivana Ninčević-Lesandrić: U Saboru se pojavila s genijalnom hit torbicom, ali čizmama s omraženom petom

Vidi originalni članak

Ivana Ninčević-Lesandrić voli monokromatske kombinacije pa smo je imali prilike vidjeti u plavom, smeđem, crvenom od glave do pete... Ovog se puta odlučila za kombinaciju prljavo bijele i bež boje.

Odabrala je jednostavnu haljinu koju je kombinirala s kaputom, a monotoniju je razbila torbicom zmijskog uzorka. Životinjski print najveći je trend ove sezone i cure ga nose na svemu - od čizama preko haljina i suknji do torbica pa ga je i saborska zastupnica decentno uklopila u odjevnu kombinaciju. Pozornost su ukrale i njezine čizme, ponajviše zbog pete. Riječ je o omraženoj "nokat" peti koja je prošle sezone došla u modu, a rijetko koja fashionistica je prihvatila ovaj trend. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".