Ivana Mišerić obožava novu liniju ELFS nakita!

Zašto se zaljubljeni u ELFS nakit? Ovog proljeća svi smo zaljubljeni u ELFS nakit
Vidi originalni članak

Za sve zaljubljenice nakita ELFS je lansirao limitiranu kolekciju nakita od 24K pozlaćenog srebra. Naušnice, prsten, ogrlica i narukvica odražavaju stil moderne  ELFS žene. Kolekcija ELFS nakita  idealna je kako i za trend slojevitog nošenja – layering, tako i sam po sebi svaki komad ostavlja poseban dojam.

Inspiracijom za kolekciju poslužila je ljepota prirodnog kamenja. Ovog su proljeća tako predstavljeni Ametist, Agat i Rozenkvarc.  Svaki kamen ima dušu, a vrijedni su hrvatski majstori unijeli posebnu ljubav u izradu predivnih komada nakita. Modni dvojac, kao i do sada u svom djelovanju, oslonio se na  proizvodne kapacitete hrvatskih majstora.  Ocijenite i sami spoj modernog dizajna i tradicije ručnog rada.

Kolekcija je prvi put prikazana na ELFS modnoj reviji 02. Ožujka u Muzeju Automobila Ferdinand Budicki i dostupna u webshopu ELFS.hr i  ELFS poslovnicama u Splitu, Zagrebu, Mostaru i Frankfurtu.

Ivana Mišerić pojavila se kao zaštitno lice  nove reklamne kampanje nakita ELFS. Ivana idealno predstavlja ELFS nakit - prirodan, elegantan i jedinstven namjenjen ženama istančanog ukusa baš poput nje same. Donosimo Vam slike nakita u crno bijelom izdanju sa upečatljivim potpisom modnog dvojca ELFS. Ako tražite chic osvježenje Vašem svakodnevnom stilu, pogledajte narukvicu STELLA.

Jednostavna za kombinaciju i layering STELLA ogrlica je idealna da bude Vaš  modni zaštitni znak. Lančić je prilagodljiv na više dužina. Statement prsten AMAL sigurno ostavlja dojam i privlači komplimente. ELFS preporuka je niz od 3 prstenja za dozu čistog glamura.

Dodajte dozu glamura i zablistajte u AMAL STELLA naušnicama. AMAL STELLA su prave dragulji ELFS kolekcije i zapravo lagane za kombiniranje. Sve oči će biti uperene u Vas kad se odlučite za glamurozne AMAL STELLA

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".