Ivana Mišerić nosi STVARNO vrtoglavo visoke potpetice, no zna ih dobro kombinirati!

U ovoj kombinaciji njezina je vitka figura došla do izražaja!
Vidi originalni članak

Večer za pamćenje pod zvjezdanim nebom na maksimirskom Vidikovcu okupila je najveće šminkerice, koje su potvrdile da je osnova svakog dobrog makeupa Noelle kist u kozmetičkoj torbici.

Među njima je bila i Ivana Mišerić koja je zablistala u samo dva komada - prije svega, za oko nam zapele njezine štikle sa stvarno velikom platformom u kojima je bez problema hodala (moramo priznati, svaka čast). Kombinirala ih je uz satenski kombinezon koji njezinoj vitkoj figuri savršeno pristaje, a struk je dodatno naglasila neobičnim remenom koji je dao dodatnu dozu elegancije. Sve je zaokružila jednostavnim make upom i prekrasnim osmijehom!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".