Ivana Kekin za Sabor bira dizajnerske tenisice. Savjetnica kaže: 'Institucije ovog tipa nisu za bazičnu sportsku obuću'

Isabel Marant već godinama donosi modele čizama i tenisica koje su popularne među trendsetericama, a Ivana Kekin izabrala je bijeli kožni model.
Vidi originalni članak

Zastupnica Ivana Kekin u petak se na sjednici Sabora pojavila u ležernoj kombinaciji uskih traperica, prugaste majice i klasičnijeg crnog sakoa. U prvi plan došao je njezin izbor obuće jer je odabrala ležernu varijantu, bijele tenisice. Modeli u bijeloj boji godinama su popularne jer se lako kombiniraju, a saborska je zastupnica izabrala dizajnerski model. 

Izabrala je potpis francuskog dizajnerskog brenda Isabel Marant čije su tenisice i čizme vrlo popularne među trendsetericama. Radi se o modelu Emree koji je na službenom web shopu rasprodan, no može ih se pronaći na stranicama poput My Therese i Farfetcha. Tako  je Isabel Marant Emree model na My Theresi dostupan u mnogo veličina, a njihova je cijena 360 eura, odnosno oko 2700 kuna. 

Bijele tenisice ističu se detaljem od brušene kože, kao i onima u crnoj i crvenoj boji, a jesu li prikladne za Sabor, prokomentirala je Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica:

– Tenisice su se uvukle u urbanu svakodnevicu, no institucije ovog tipa ipak nisu za bazičnu sportsku obuću. Scena nudi razne komotne modele poput raznih mokasina i sličnih formi koje ipak odaju eleganciju i respekt prema radu i poslovnom okruženju. 

 

Fantastično izdanje Đurđe Tedeschi: Midi haljinu i gležnjače upotpunila je efektnom torbom i svojim zaštitnim znakom - kapom

Cipele kakve bira projekt menadžerica su hit izbor za jesen: 'Visoke pete nisam nosila nekoliko godina, preferiram što komotnije'

Simpatična studentica odlično kombinira kožne hlače: 'Neutralne nijanse su mi omiljene, a volim ih razbiti živom bojom ili uzorkom'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".