Ivan Pernar - traperice i tenisice za Sabor

Kao i djelima, (negativnu) pozornost privlači i svojom odjećom...
Vidi originalni članak

U posljednje vrijeme pisali smo o modnom stilu saborskih zastupnica, no i neki zastupnici rade odmake od klasičnog saborskog odijevanja pa je potrebno osvrnuti se i na njihov stil. Jedan od njih je Ivan Pernar koji je saborski dress code shvatio dosta olako pa se oblači vrlo casual - košulja i kravata neizostavan su dio njegovih stylinga, no problem se nalazi u hlačama i obući. Naime, redovito se pojavljuje u trapericama i tenisicama koje za Sabor jednostavno nisu primjereni. 

Činjenica je da je došlo do promjena u saborskom odijevanju, no odjećom se izražava poštovanje prema instituciji pa bi odjevne kombinacije trebale biti pomno odabrane. Za zastupnike je najbolji izbor odijelo, košulja i kravata neupadljivih uzoraka te klasične cipele.

Tenisice i traperice nešto su što se treba ostaviti izvan svake institucije. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".