Ivan Dečak u ulozi avangardnog buntovnika Antony Morata

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Jedan od talijanskih modnih brendova za muškarce donosi priču o slobodi i kreativnosti pojedinca; priču o individualnom stilu odijevanja, a predstavlja ju upravo Ivan Dečak.
Vidi originalni članak

Iako možda niste čuli za ovu modnu marku, sigurni smo da će te ju sada pohraniti negdje u sjećanju. Naime, u susret novoj sezoni marka Antony Morato izbacila je i novu kolekciju, a frontmen grupe Vatra našao se u glavnoj ulozi. Kampanja je  snimljena u Zagrebu, a na slikama možete vidjeti prepoznatljive stepenice sportskog centra Arena, tramvajsko stajalište na Savskom mostu te Muzej suvremene umjetnosti. Antony Morato za jesen/zimu 2015. godine donosi tri linije odjeće -  Black, Gold i Silver u kojima možete pronaći kožne jakne, traperice, prsluke, te jakne i veste. Cijela kolekcija dostupna je u XYZ Jeans storeu, Arena Centar Zagreb i XYZ Premium Fashion Store, City Center one Split.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".