Ivan Alduk - od početka do danas

Od samih početaka Ivan Alduk svojim dizajnom osvaja i zaljubljenice u modu i medije...
Vidi originalni članak

Ivanu Alduku postalo je jasno već na drugoj godini Tekstilno-tehnološkog fakulteta da ga čeka (svijetla) budućnost na našoj modnoj sceni. Nakon sudjelovanja na Fashion Incubatoru 2007., počela se pisati njegova modna priča u kojoj je danas više od 25 sjajnih predstavljanja. Drago mu je što svojim klijenticama nudi modele u kojima će se osjećati posebno i lijepo, a osim ready-to-wear kolekcije potpisuje i bajkovite i romantične vjenčanice koje sretne mladenke čine još zaljubljenijima, što s njihovim budućima ovoga puta ne mora imati veze.

2009.
Kolekcija „PTSP couture“ predstavljena na CAP-u osvaja publiku, medije i prima odlične kritike.

2010.
Suradnja s galanterijom  “Galko” i proizvodnja  sjajnih kožnih torbi i remenja.
Fantastična glam-rock kolekcija na manifestaciji Fashion.hr i odlična kampanja koju je snimila Jelena Balić.

2011.
Posebna linija u suradnji s Amadeus Jeansom bila je vrlo uspješna i trajala je dvije sezone, a obilježili su je mladenački i kreativni krojevi.

2013.
Nova stranica u karijeri otvorena je kolekcijom “Game Changer”, a snimio ju je Šime Eškinja.
Nova kolekcija po mjeri šivanih  vjenčanica pri prvom je predstavljanju ostavila publiku bez daha.

2014.
Nakon rebrandinga pokrenut je moderni web-site na kojem je lako doznati sve informacije o dizajnu, a moguće je i dogovoriti termin u showroomu.

2015.
Otvaranje velikog showrooma ALDUK u centru Zagreba.

Blagdanska tradicija
Prvu “Holiday” kolekciju Alduk je dizajnirao 2010. za božićne i novogodišnje blagdane, a modeli iz tih kolekcija dobar su odabir za prilike u kojima želite posebno zablistati. Tražite li pravi model za poslovni domjenak, vjenčanje ili kakvu proslavu, s ovim elegantnim haljinama nećete pogriješiti!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".