Iva Šulentić sjajno nosi klasiku s pomakom: Efektan top "krade" poglede, a hlače su modni spas na vrućinama, ako ne volite haljine

Za otvorenje hotela, voditeljica je odabrala lepršave i udobne culotte koje su super odgovor na visoke temperature, no top je bio zvijezda stajlinga
Vidi originalni članak

Proteklog je vikenda u Makarskoj svečano otvoren Aminess Khalali Beach Hotel, prvi hotel u Makarskoj koji se može pohvaliti s pet zvjezdica. Makarska je na otvorenju bila centar zabave, a jedna od voditeljica svečanog događanja bila je Iva Šulentić koja je, bez obzira na ljeto i popularnost pastelnih, odnosno jarkih boja, odabrala vječnu crnu. 

Za otvorenje hotela, voditeljica je odabrala lepršave i udobne culotte koje su super odgovor na visoke temperature, no top je taj koji "krade" pozornost u stajlingu.

Zahvaljujući resicama izgleda jako efektno, a cijela kombinacija zaslužuje čistu peticu upotpunjena metalik sandalama s dva remenčića. Iva je kosu uvila u lagane valove, a stajling zaokružila crvenim ružem, klasikom u kozmetičkoj torbici kojeg rado biramo jer ima moć osvježiti i najjednostavniji stajling. 

Jednom smo prilikom o Ivinom stilu porazgovarali sa savjetnicom i urednicom Dubravkom Prpić Znaor. Za njega je imala samo riječi hvale, a istaknula je kako od nje mogu nešto naučiti svi oni koji vole objektiv, ne samo o stilu, već i poziranju.

– Ona preuzima modne uloge kako poželi, njezin profesionalizam je očit u svakom stajlingu. Kad ide na događanje kao gošća, Iva bira više casual stvari. Očit je i koloristički sklad, jer ova poznata voditeljica zna nositi slične tonove i time silueti dati vizualno umirujući balans. Od cipela često nosi štikle, jer zna da one laskaju nozi, a i uostalom – poštuje dress code eventa. Na nju bismo mogli primijeniti misao koju je često izgovarao slavni dizajner Hubert de Givenchy – izgledaj kao najbolja verzija sebe. To ne znači da ćemo se "napirlitati" do maksimuma, već da ćemo naći pravu mjeru i stil. Iva ujedno prati trendove, kroz godine smo na njoj viđali i čipkaste haljine i volane i pliš, jer posao i život pred kamerama zahtijevaju poštivanje modnih mijena, a uostalom – u moru trendova uvijek ima neki koji joj pristaje – pohvalila je Prpić Znaor stil.

U galeriji smo izdvojili odlična izdanja Ive Šulentić koja mogu poslužiti kao modna inspiracija

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Žarko Bašić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Žarko Bašić/Pixsell FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Josip Regović/PIXSELL

Elegancija na malo drugačiji način: Odlične modne ideje prekrasne operne pjevačice osvojit će vas na prvu

Koju količinu kreme, seruma i SPF-a nanosite na kožu? Evo što je ispravno, prema mišljenju stručnjaka

Ne viđa se često ovako cool kombinacija: 'Udobnost mi je prioritet, a volim miješati stilove, ležerno uz nešto elegantno'

Sestre u trendi komadima od glave do pete: 'Nikad ne bismo nosile cipele na punu petu i tajice u grad'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".