Iva Šulentić modno briljirala: Netipičan top ističe se efektnim detaljem i idealan je kad želite odmak od klasike

Iva Šulentić na crvenom tepihu u Puli pojavila se u bijelom izdanju, a kombinacija hlača i asimetričnog topa pristaje joj kao salivena
Vidi originalni članak

Svečanom dodjelom nagrada završen je 69. Pulski filmski festival, na kojem je u proteklih 8 dana prikazana 121 projekcija na čak 16 lokacija. Na crvenom tepihu zadnjeg dana Festivala zablistala je Iva Šulentić koja je odabrala bijelo od glave pa (gotovo) do pete.

Ljetno izdanje modno osviještene voditeljice idealno je za one koji ne preferiraju haljine i u odijevanju žele napraviti odmak od klasike. Bijele je hlače kombinirala s asimetričnim topom koji podsjeća i na haljinu, a ovakva kombinacija iznimno je elegantna i kao stvorena za crveni tepih. Top se ističe duljim stražnjim dijelom koji izgleda poput "šlepa", dok na prednjoj strani ima lagani peplum.

Outfit je upotpunila klasičnim crnim sandalama za koje se može reći da su neizostavan par u ormaru - svevremenske se, lako se kombiniraju i pristaju na sve u ormaru pa svakako pripadaju među one modele cipela u koje vrijedi uložiti. 

Odabrala je jednu od onih frizura koja uspješno "odolijeva" visokim temperaturama jer su punđe uvijek dobar i chic izbor. Kod make upa je ostala vjerna klasici pa osmijeh od uha do uha "uokvirila" crvenim ružem koji ima moć osvježiti i najjednostavniji stajling.

U galeriji pogledajte najbolja izdanja Ive Šulentić

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Žarko Bašić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Žarko Bašić/Pixsell FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Josip Regović/PIXSELL

 

Dezodoransi koje prati glas pouzdanih i ugodnih na koži: Vrijedi ih isprobati za vrijeme visokih temperatura

Elegancija kakvu ne viđamo svaki dan: Raskošna suknja krade pozornost, a sandale su jako popularne među trendsetericama

Vrijeme je da isprobate frizuru rezerviranu za one koji žele promjenu, a nisu spremni za drastičan rez

'Najviše kupujem po second handovima ili na buvljacima, a high street izbjegavam jer ne želim nositi stvari kakve drugi nose'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".