Iva Šulentić i Zsa Zsa neka vam budu inspiracija za ljetni chic

Jedinstvena lokacija u samom središtu grada ponovno je otvorila vrata omiljenog pop-up bara Corona Sunsets Session, a cure su nam pokazale što nositi ako ćete ljeto provesti u gradu
Vidi originalni članak

U najljepšem zalasku sunca su uživale su, između ostalih, i voditeljica Iva Šulentić te pjevačica Zsa Zsa. Iva je odjenula ležernu široku haljinu, a jednostavn je look upotpunila s trakom na glavi. Odmah smo poželjeli njenu traper haljinu, a sviđa nam se i kako je oko torbice omotala maramu. Baš sve u nekom ljetnom štihu. 

Predivna Zsa Zsa odjenula je Barbie majicu iz Bershka koju je iskombinirala s kratkim traper hlačicama. Ako bi trebali izabrati jedan komad koji vrišti: ljeto, onda su to kratke traper hlačice, a i šešir je sve učinio još ljepšim. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".