Iva Šulentić i kad u pet ujutro bira što će obući - izgleda ovako dobro!

Lijepa TV voditeljica pozirala je našem Goranu Čižmešiji u divnom jesenskom izdanju
Vidi originalni članak

Beretka Ivi Šulentić stoji toliko divno, a otkrila je da je stara već sto godina, izgleda kao kakva chic Francuskinja. što je i sama primijetila. Ma, čista petica! Našem je poznatom street style fotografu otkrila kako je ovako odijenula jer joj je najjednostavnije i najprikladnije kad je birala u pet ujutro.

Nosim kapu second hand staru «sto» godina, maramu second hand staru «sto» godina, kaput sam kupila u Oxfordu prošle godine, ruksak sam kupila u Barceloni prije «sto» godina, hlače su stare Levisice, a cipele su Church's. Danas sam se sredila za jedno lijepo snimanje po gradu. Probudila sam se u 5 ujutro i ovo mi je bilo najjednostavnije i najprikladnije. Slučajno se dogodilo da izgledam kao kombinacija Francuskinje i Engleskinje i to mi se baš svidjelo, sama sebe iznenadim kako ispadnu neke kombinacije. Volim vidjeti takve žene, a meni kad se dogodi, dogodi se. Iako sam privatno često u sportskim izdanjima, za pred kameru se sredim malo elegantnije.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".