Iva Radić super izgleda i kad spaja nespojivo: 'Trenirka i sako, prema mojem mišljenju, idu zajedno'

U centru grada naš je Goran Čižmešija fotografirao Ivu Radić koja mu je rado pozirala u ležernom outfitu
Vidi originalni članak

 

- Ono kad misliš da nećeš nikoga sresti u gradu kad ideš do placa, nemaš frizuru i nisi sređen, a na kraju sretnem tebe, koji me pita za fotkanje, prvi put nakon što smo se slučajno sreli u Parizu za vrijeme zadnje Tjedna mode, rekla je Iva Radić našem Goranu Čižmešiji koji ju je fotografirao na Cvjetnom trgu u ležernom izdanju u kojem je ne viđamo često.

Odvažno je kombinirala trenirku i sako, a upravo su joj ležerni komadi poput trenirke bili favoriti za vrijeme karantene:

- Dok je trajala karantena, preko interneta kupovala sam samo hranu, odjeću ne. Zato ću sad otići u H&M po klasičnih 10 crnih, 10 bijelih i 10 sivih majica i to će mi biti udarna kombinacija uz trenirku i tenisice. Ovaj sam sako imala u automobilu pa sam ga obukla preko, a inače sam krenula u gornjem dijelu trenirke. 

Iva je dodala da se dobro osjeća u trenirkama:

- U traperice više ne stanem jer sam se udebljala pa to znači da ću neko vrijeme i dalje nositi ležernije stvari. Imam četiri trenirke: bijelu, sivu, crnu i tamnoplavu. Nikad nisam nasjela na trend kombiniranja trenirke i štikli, uostalom, štikle rijetkom i nosim, ali zato trenirka i sako, prema mojem mišljenju, idu zajedno. 

U galeriji pronađite super fotke iz zagrebačkog centra koje pokazuju kako je grad živnuo ❤️️

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Ivanino lice sigurno vam je poznato - bila je naša Diva godine, a sad je povod nešto drugačiji  Ivana Matković Leko je stem cell znanstvenica i na newyorškoj Columbiji radi na terapeutiku za koronavirus. Što je naša nova zvijezda naslovnice rekla o cijeloj situaciji, pročitajte u novoj Divi u subotu, 9. svibnja ekskluzivno uz Večernji list 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".