Iva Radić sinoć je blistala u haljini koja tek dolazi na police trgovina

Nagrada joj je uistinu pripala s razlogom!
Vidi originalni članak

Sinoć je u zagrebačkoj Laubi – kući za ljude i umjetnost, šestu je godinu za redom održana dodjela nagrada ELLE STYLE AWARDS powered by Mastercard® te je proslavljen 15. rođendan hrvatskog izdanja magazina ELLE

U kategoriji Najbolji celebrity stil nagrada je pripala uvijek sjajno odjevenoj Ivi Radić. Ona je tom prilikom izjavila: 

Nisam očekivala ovu nagradu. Je li prirodno? Da, nekako je prirodno jer se veže za moj posao, tako da hvala Elleu na ovoj nagradi.

 Iva je za ovaj svečani događaj odabrala haljinu iz kolekcije Erdem X H&M koja u hrvatske trgovine dolazi 2. studenog te ju je kombinirala s torbicom ii naušnicama z istoimene kolekcije, a sve je zaokružila zlatnim salonkama.

Zaključak? Zasluženo je odnijela nagradu najbolje odjevene poznate osobe! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".