Iva Radić prava je ikona stila: Uspjela je zablistati sa samo dva odjevna komada!

Pojavila se u outfitu idealnom za poslovne obveze koji se lako može isfurati i u večernjoj varijanti
Vidi originalni članak

Što god odjene, Iva Radić nosi s takvom jednostavnošću da joj pomalo i zavidimo! Na predstavljanju novog brenda nakita Lana and Love pojavila se u basic sivoj haljini koju je kombinirala s neobičnim čizmama sa sarama iznad koljena koje su istaknule njezine dugačke noge.

Haljinu je u struku stegnula velikim crnim remenom, a sve nadopunila zlatnim nakitom. Bivša manekenka i vlasnica lifestyle portala još jednom je dokazala da je prava ikona stila i pokazala kako je zapravo malo potrebno da bi ukrali pozornost!

Ova odjevna kombinacija idealna je za poslovne obveze, a mudrim odabirom modnih dodataka lako se može transforimirati u outfit za večernje druženje! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".