Iva Radić nosi čizme koje trendseterice jednostavno obožavaju, a odlično izgleda i u najjednostavnijem outfitu

Nosi outfit kojim se lako možete inspirirati jer je sastavljen od komada koje gotovo svi imamo u ormaru!
Vidi originalni članak

Kaubojske čizme ove sezone nametnule su se kao apsolutni must have komad, a trendseterice su ih odmah prihvatile i brzo su postale zvijezde ulične mode. 

A, ako netko zna kako nositi trendove i uklopiti ih u vlastiti stil, onda je to Iva Radić koja je ovog sunčanog ponedjeljka potpuno zablistala na zagrebačkoj špici i to u sasvim jednostavnoj kombinaciji. 

Skinny traperice kombinirala je s basic džemperom i crnom kožnom torbicom, a sve osvježila ružilastim kaputom na dvostruko kopčanje i fantastičnim čizmama. Naravno, sunčane naočale su obavezan modni dodatak i točka na "i" ovog super outfita! 

 

Voli li više pse ili mačke, izlaske do jutra ili kućna druženja s društvom? Je li romantičan ili cijepljen od romantike? ❤️️ 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".