Iva Radić i Ljupka Gojić Mikić: Njih dvije nas nikad ne razočaraju stilom, a pomaknuta klasika im stoji savršeno

Griješe li njih dvije ikad?
Vidi originalni članak

U Avenue Mallu organizirana je 100. jubilarna Cinelady filmska večer za žene i premijera filma "Nespojivi", a nama su za oko zapele kombinacije dviju dama koje nas baš uvijek osvoje svojim stilom - Ive Radić i Ljupke Gojić Mikić. 

Iva je kožne hlače kombinirala s basic bijelom majicom (i pokazala zašto je važno u ormaru imati najjednostavnije komade!), a dodala je klasičan sako i salonke zmijskog uzorka. Iva jako dobro zna da je životinjski print hit uzorak sezone, a ona ga je na decentan način uklopila u kombinaciju. Odlučila se za detalje u zlatnoj boji, a naušnice i jednostavan lančić joj stoje izvrsno! 

Ljupka se odlučila za kombinezon koji bi rijetko tko mogao dobro isfurati, no ona s tim nema baš nikakvih problema! Kombinirala ga je s Chloe Rylee čizmicama koje trendseterice ove sezone jednostavno obožavaju, a sve zaokružila divnim osmijehom! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".