Iva Leko izgleda nevjerojatno dobro i u klasičnom odijelu!

Klasiku je upotpunila zanimljivim modnim detaljima
Vidi originalni članak

U IZIPIZI pop up storeu u društvu prijatelja, medija i klijenata predstavljena je nova kolekcija i nove boje IZIPIZI Glacier modela naočala. U ugodnom druženju u Dežmanovoj ulici, koja svojim izgledom i raznolikom ponudom podsjeća na parišku ulicu, uživale su brojne poznate osobe poput Ive Šarić Leko koja je ponovno plijenila pozornost svojim fenomenalnim izgledom.

Prekrasna Iva pojavila se u klasičnom odijelu koji se sastoji od sakoa s dvostrukim kopčanjem i trapezica, a sve je upotpunila zanimljivim detaljima - Chanel torbom u bež boji i salonkama od brušene kože boje petroleja. Crveni ruž bio je samo točka na i koji je savršeno upotpuno ovaj elegantan look.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".