Iva Jerković ispod haljine ne nosi ništa - i izgleda spektakularno!

Isfurala je i hit dizajnersku torbicu
Vidi originalni članak

Ekskluzivno predstavljanje inovativnog programa za postizanje duže kose Kérastase Extentioniste u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar okupljenim je otkrilo tajnu kako do duge i lijepe kose. Među okupljenima je bila i Iva Jerković koja nas je ovom prigodom potpuno oduševila svojim izdanjem.

Iva zna da su točkice hit uzorak sezone pa se odlučila za midi haljinu s volanom na donjem dijelu, a isfurala je još jedan hit - radi se o no bra "trendu" kojeg cure ljeti jednostavno obožavaju. Haljinu je kombinirala s nude sandalama, klasikom u svakom ženskom ormaru (idu baš na SVE!) i torbicom koja se nalazi na listi želja brojnih trendseterica. Riječ je o Saint Laurent modelu College čija se cijena na web shopovima kreće od 13 tisuća kuna na više. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".