Iva Balaban i Marija Bišćan u šetnji gradom pokazale skupocjene torbe

Koji vam je styling bolji?
Vidi originalni članak

Sunčani vikend dvije su prijateljice, Iva Balaban i Marija Bišćan, iskoristile za šetnju gradom. Obje dame poznate su po svom istančanom modnom ukusu, a drugačije nije bilo ni ovog puta. Za proljetno su druženje odabrale jednostavne odjevne kombinacije koje su nadopunile zanimljivim modnim dodatcima. 

Marija Bišćan je prije osam mjeseci rodila četvrtu kći te jednostavno blista. Bijela je boja ljetni klasik pa je laganu haljinu kombinirala s crnim sandalama te Chanel torbom na preklop.  U web trgovinama cijena ovakve torbe kreće se od 3 tisuće dolara na više, no riječ je o klasici koja je uvijek odličan izbor! 

Iva Balaban odlučila je casual kombinaciju kratko rezanih traperica i zanimljive crvene bluze podići sandalama s midi petom te Gucci torbom. Ovakvu torbu nismo uspjeli pronaći na web trgovinama, međutim na Farfetchu postoji sličan, no dosta "razigraniji" model, čija je cijena 894 €.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".