IT ruksaci

Ruksaci su i dalje u trendu, a dizajn Philipp Pleina i ruksak-krevet Blond & Bieber neodoljivi su...
Vidi originalni članak

Šljokice i blistavi kristali nikada ne mogu biti na odmet! To je prepoznao i Philipp Plein koji je ovu  IT torbu potpuno prekrio šarenim, bliještećim kristalima Swarovski koji tvore oblike simpatičnih emotikona. Podiže jednostavne dnevne outfite, a nije loša ni za svečanije prigode.

Zaboravite obične vreće za spavanje jer berlinski dizajnerski dvojac Blond & Bieber kreirao je vuneni ruksak i vreću za spavanje u jednom. Dizajneri su inspiraciju pronašli u svakodnevnoj pojavi odmaranja, čak i spavanja ljudi na neobičnim mjestima u njihovu gradu. Kažu kako je to “samo topli krevet skriven u ruksaku”.Idealno za proljetne odlaske u prirodu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".