Proljetni hit: Jeste li dovoljno odvažne za nošenje istog uzorka od glave do pete?

Da ste nas pitali prije nekoliko godina da u istoj boji ili u istom uzorku od glave do pete prošetamo po gradu, blijedo bi vas gledali
Vidi originalni članak

Ista je boja sakoa i hlača dolazila u obzir samo ako je u pitanju odijelo. Posljednjih nekoliko sezona polako smo iz sigurnosti nošenja onoga što ide jedno s drugim došli do doslovno prijevoda baš toga. Nosimo ono što STVARNO ide jedno s drugim - potpuno isti uzorak gornjeg i donjeg dijela odjeće i više nikada se ne bismo mijenjali za onaj "mix and match" trend. (dok ponovno ne bude u modi)

Dakle, nosimo cvjetiće sa cvjetićima, pruge s prugama, karirano i karirano... Uglavnom, shvatili ste. 

Odijela pidžama stila nosit ćemo i ovog proljeća i ljeta, pa predlažemo da uložite u barem jedan kompletić, a za dašag dizajnerskog i chic elegancije predlažemo - tvid, ili barem nešto nalik na tvid. Kad je u pitanju karirano, vratite se u devedesete. Neka vam inspiracija bude film "Djevojke s Beverly Hillsa" i Cher Horowitz. (Googlajte, sjetit ćete se)

U prugicama od glave do pete zvuči kao najveća noćna mora (cure sa širokim bokovima će razumjeti). U tom slučaju odlučite se za vertikalne prugice, a horizontalne ostavite curama dječačke građe. 

Ako ste u posljednje vrijeme barem jednom "proskrolali" Instagramom vjerojatno ste primijetili veliki povratak trenirki (Kardashianke, vas gledamo. Hvala). Jednobojne trenirke s decentnim printom, najbolji su odabir za cure koje biraju udobnost prije svega, a ovaj put s udobnosti ide i dobar stil. Win-win!

 A druge trendove za novu sezonu pogledajte u Fashion Lookbooku. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".