Istaknite zaigrani stil drugačijom MARA D torbom

Žene koje vole MARA D obuću oduševit će prva kolekcija torbi s potpisom istog brenda.
Vidi originalni članak

Da je prava torba jedna od osnovica prepoznatljivog stila dobro zna etablirana dizajnerica obuće Marijeta Duvnjak, a žene koje vole MARA D efektnu obuću sada će oduševiti i kolekcija torbi s potpisom istog brenda. Jer MARA D torbe su zahvaljujući svojim color block kombinacijama jakih, fresh boja itekako upečatljive.

Prva kolekcija MARA D torbi predstavlja tri osnovna modela – SophiaSarah Carmen u devet varijacija.

Izrađene ručno od najfinije kože, ove torbe svojim se dizajnom i kvalitetom nameću kao must have komadi za proljeće 2017.

Namijenjene ženama koje se ne boje nositi boje i za koje je moda svijet u kojemu nema granica pravila, MARA D torbe unose dozu toliko potrebne individualnosti živosti u svaku odjevnu kombinaciju.

Savršeno kompaktne i izrazito funkcionalne, MARA D torbe osiguravaju dovoljno prostora za sve što ženama treba od ranih jutarnjih sati do večeri. No, prvu kolekciju MARA D torbi upotpunjuju i tri modela poslovnih torbi koje je dizajnerica kreirala iz 'sebičnih' razloga:

Kako sam uvijek u potrazi za poslovnom torbom koja bi se savršeno uklopila u moj modni izričaj, a nailazim isključivo na klasične modele, odlučila sam se poigrati bojama i elementima, te tako stvoriti nešto drugačije, atraktivne i posebne poslovne torbe u koje će stati sve što jednoj poslovnoj ženi treba – od laptopa do make-up sitnica

Paletu boja dizajnerica će uskoro obogatiti novim nijansama.Svi modeli dostupni su na web shopu www.mara-d.com , model Carmen po cijeni od 2.190,00 HRK, a modeli Sophia Sarah po cijeni od 1.890,00 HRK.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".