Isprobaj ovih šest blagdanskih outfita i osvoji sve jedinstvenim stilom

Bilo da voliš ležernost ili pravi party glow, ova kolekcija popularnog fashion brenda Reserved nikoga ne ostavlja ravnodušnim
Vidi originalni članak

Počelo je, počelo. I to svima dobro poznato vrijeme koje se počinje nazirati početkom studenog svake godine. Ako ste i vi pomislili na Božić, onda ste na pravom tragu. Polako ulazimo u razdoblje koje je poznato kao najraskošnije razdoblje u godini. Izlozi se sve više crvene i sjaje, a osim u dekoracijama, boje Božića i blagdana u posljednjim mjesecima u godini obilježavaju i fashion komade te se uvlače u ormare mnogih trendsettera. A kako i ne bi, kada su boje vibrantne, elegantne i u savršenom balansu. Dakako, govori se o zelenoj i crvenoj boji koje uz zlatne, odnosno sjajne detalje postižu wow efekt.

Postoje brojne popularne teorije kako to da su baš crvena i zelena postale tradicionalne boje Božića. Neke su povezane s kršćanstvom, a brojni povjesničari vjeruju da prakticiranje zimzelenog drveća još seže i za vrijeme Rimljana koji su dekorirali vlastite domove sa zelenim lišćem te crvenim figuricama koje su kroz vrijeme postale ipak crvene bobice. Kroz povijest su crvena i zelena u kombinaciji postale sinonim praznika i veselja, a zbog svojih specifičnih boja koje su u kontrastu, fashion industrija gotovo svake godine doživljava njihov comeback, bilo da se radi o glavnim kolekcijama ili posvećenim upravo božićnom razdoblju.

Svečana, glamurozna i bogata crvena boja te elegantna i duboka zelena boja koja daje balans gotovo nas uvijek u kombinaciji asociraju na Božić, a to poljski brend Reserved vješto kombinira u svojoj božićnoj kolekciji #ReservedForXmas i Party kolekciji. Osim božićnih boja, ove kombinacije prožimaju odjevni komadi i u neutralnim bojama poput crne, bež, vanilije kako bi ipak decentno naglasili merry razdoblje, a tu i tamo se naiđe i na vrhunske komade u srodnim bojama – ružičastoj i ljubičastoj za prave party kraljice.

Evergreen casual

Kreirali smo za vas pet lookova iz ovih odličnih kolekcija kako biste i sami uvidjeli koji vam najviše odgovara i kako biste postigli wow efekt. Za one koje preferiraju casual look nikad neće razočarati maxi haljina od rebrastog žerseja i bluza i midi suknja s uzorkom. Intenzivna crvena boja savršeno se stapa na haljini V izreza kojoj volumen daju blagi puf-rukavi, dok jednostavne linije suknje i bluze pojačavaju gusti uzorci. A kako bi ove kombinacije bile cjelokupne za ove hladne dane, ukombinirajte look s chunky čizmama koje i ove zone nastavljaju dominirati ulicama i toplim kaputom koji vas neće razočarati kad nastupe temperaturni minusi.

Disko kraljice

One koje vole glamurozne partije u ovim kolekcijama nisu ostale zakinute jer glitter efekt i Božić i ove godine vole se javno. Tako Reserved mini haljina sa šljokicama koju ćete nositi u izlasku neće ostati nezamijećena u kombinaciji s disco makeupom. U njoj ćete definitivno zasjati na podiju i pokazati svima tko je retro kraljica večeri. No, ne osjećaju se svi ugodno u haljinama, stoga Reserved u Party kolekciji nudi neutralnija i tamnija rješenja za veće ljubitelje klasike i ozbiljnijeg looka uz dozu primjetnog sjaja. Ove kombinacije su odličan pokazatelj kako se retro može nositi od glave do pete i kako se s glitterom ne može pretjerati, pogotovo ne u vrijeme kraja kalendarske godine.

Glamurozni božićni look

Nevezano za to kako se taj dan osjećate, uz sljedeće kombinacije odašiljat ćete energijom božićnog glamura. Reserved se pobrinuo da pravi božićni ljubitelji ne ostanu zakinuti s pravim božićnim kombinacijama. U njihovoj kolekciji #ReservedForXmas ostavlja se prostor da svi pronađu svoj božićni komad u kojemu će se osjećati glamurozno tijekom čitavog trajanja božićne sezone. U tom svakako pomažu i lagani uzorci, ali i oštri te mekani materijali koji se pod niskim temperaturama savršeno sljubljuju uz kožu i stvaraju osjećaj ugode, kao što su to mekani komadi od žerseja ili kaput od umjetnog ovčjeg runa koji utopljuju čitav look.

Poslovna snaga uz decentni odabir

Vibrantna crvena neodoljivo paše uz ravne linije odijela koje odaju bold look svakoga tko se odluči na ovaj izgled. Nećete ostati nezamijećeno niti u predivnom kombinezonu s laganim uzorkom od viskoze koji se presijava na dnevnom i sobnom svjetlu i pokazuje dozu elegancije. Svakako ne zaboravite ove kombinacije poboljšati s neizostavnim decentnim nakitom koji će upotpuniti vaš look i dati touch luksuza te ćete razbiti monotonost. Ako se s ičim možemo složiti, to je da u predbožićnom i božićnom razdoblju s crvenom i zelenom ne može se pretjerati, te se ona preferira od glave pa do pete, a to može izgledati jako šik. Poigrajte se s raznim krojevima te kombinirajte različite nijanse ovih elegantnih rješenja ili kombinacije naglasite upečatljivim čizmama.

Kućna ležernost

Naravno, božićno i blagdansko vrijeme je prije svega i vrijeme koje se provodi u društvu najmilijih, u toplini vlastitog doma, a takve bi trebale biti i tkanine. Tople, mekane i u savršenom sljubljivanju s osjećajem Božića i nadolazećih blagdana te da zrcale taj osjećaj i na vašoj koži. U tome se Reserved također pobrinuo te u svojoj božićnoj kolekciji razvio bogatu liniju home-edition kombinacija u kojoj će se ugodno osjećati apsolutno svi.

Ove kombinacije na najupečatljiviji način govore da je božićno vrijeme pred vratima, stoga je itekako došlo doba za punu raskošnost u bojama i tkaninama, bilo da ste u kućnom ambijentu ili na večernjem podiju. Rezervirali smo ovo razdoblje za Božić, i to svaki dan, stoga se ne bojte kombinirati najintenzivnije kombinacije, bilo da su predimenzionirane crvene dolčevite ili odjeća s naglašenim božićnim motivima u kućnim izdanjima. Uskoro ćemo to još više viđati i tomu se zbilja veselimo.

Odjeća i dodaci iz RESERVED Party i #ReservedForXmas kolekcije dostupni su u trgovinama i na www.reserved.com

Sadržaj nastao u suradnji s Reserved.

.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".