Išli smo u second hand kad je sve koštalo do 25 kuna: Pogledajte je li kupnja bila uspješna

Iz second hand dućana smo na kraju izašli sa 8 stvari i ukupno potrošili nešto više od 170 kuna te smo bili jako zadovoljni viđenim. Nakon kupnje, došao je red na to da vidimo koliko je kupnja zbilja bila uspješna pa smo svaki od komada isprobali.
Vidi originalni članak

Nedavno smo išli u ljetni šoping u Textile House u zagrebačkoj Savskoj ulici. U potrazi smo bili za ljetnim "krpicama", od laganih i lepršavih stvari za plažu, preko komada za svaki dan, pa do nekih malo elegantnijih stvari, možda za neki večernji izlazak ili kakvu svečanost.

Taj dan je sve koštalo 25 kuna ili manje, a nakon šopinga, iz second hand dućana smo izašli sa 8 stvari i ukupno potrošili nešto više od 170 kuna te smo bili jako zadovoljni viđenim. N

Nakon kupnje, došao je red na to da vidimo koliko je šoping zbilja bio uspješan pa smo svaki od komada isprobali.

Kad su u pitanju prigode, "pokrili" smo sve - svakodnevne outfite, ležernost za plažu, izlaske, ali i nešto formalnije prigode. U našoj košarici našli su se čipkasta suknja, tri topa - jedan s resama, jedan crni obični, a treći šljokičasti, bluza s uzorkom, dvije svečanije haljine i jedna za plažu.

Odjevne komade kombinirali smo s nekim stvarima iz vlastite garderobe, a kako izgledaju kad se odjenu, kao i koji su favoriti među kupljenima, pogledajte u videu.

 

Neke od kupljenih stvari stoje kao salivene, neke su nas ugodno iznenadile, a neke će vjerojatno otići dalje, do prijateljica kojima će veličina bolje pristajati, kao i kojima će se ljepše uklopiti u postojeću garderobu. 

Stvarno su wow! Na prizor ove tri modno osviještene dame zasigurno nećete ostati ravnodušni

Na stajling atraktivne brinete nećete ostati ravnodušni: Minica popularnog uzorka joj tako dobro pristaje

Elegancija kakvu ne viđamo često: Dama sa špice nosi haljinu koju cure ovog ljeta obožavaju

Ovo je kuća za odmor iz bajke u srcu Istre

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".