Išli smo u šoping u second hand gdje je sve koštalo do 25 kuna: Pronašli smo odlične stvari za ljeto

Na izlog je stajala obavijesti "Sve do 25 kuna" pa smo znatiželjno zavirili u ponudu second handa u zagrebačkoj Savskoj ulici
Vidi originalni članak

Zanimljivo je zaviriti u second hand trgovine. Nekad ćete izaći praznih ruku, a drugi put punih vrećica. Kako bismo vidjeli ljetnu ponudu, zaputili smo se u second hand Textile house u Savskoj ulici u Zagrebu. Na izlogu je stajala obavijest "Sve do 25 kuna", a već smo prema ponudi na lutkama u izlogu mogli vidjeti kako ima super stvari za ovo ljeto.

Cilj šopinga bio je kupiti stvari za ljeto - haljine, suknje, topove, majice, kratke hlače... Sve ono što nam treba za odlazak na plažu, kavu ili ručak u gradu ili neko ležerno druženje. Iako ih ima u ponudi, ovog smo puta preskočili debele džempere, jakne i sakoe i pozornost posvetili isključivo lepršavim i laganim ljetnim stvarima.

Što smo sve kupili i koliko je šoping bio uspješan, pogledajte u videu:

 

'Odjeću kupujem rijetko, šijem si ju sama. Trendovi me ne zanimaju, zanima me samo kultura odijevanja'

Damu s ovako posebnim stilom ne sretnemo često: Na prvu nas je oduševila sjajnom kombinacijom

Treba li dvaput šamponirati kosu prilikom pranja? Evo što kažu stručnjaci

Mia je najmlađa osoba u Zagrebu koja je otvorila slastičarnicu: Za njene je kolače teško je reći jesu li ljepši ili ukusniji

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".