Iris Cekuš i Pedro Soltz: "Lara kreće u školu, ali nas dvoje uzbuđeniji smo od prvašice!"

Manekenski par otkrio nam je detalje o pripremama za školu
Vidi originalni članak

Modeli Iris Cekuš i Pedro Soltz jako su uzbuđeni zbog polaska u školu njihove kćeri Lare koja ove godine kreće u prvi razred, a Iris je otkrila:

Mislim da smo Pedro i ja uzbuđeniji od nje. Već je dovoljno velika i zna da je vrtiću došao kraj, ali je nesvjesna što je čeka. Istovremeno se veseli školi, novim stvarima i prijateljima, ali tuguje za vrtićkom ekipom i tetama.

Iris je nadodala kako se ovo godine “slučajno” potrefilo da su preselili u novi stan, taman prije početka nove školske godine, pa je i Larina nova soba prilagođena polasku u školu, a promjena joj se jako svidjela:

Novi je stan u blizini stana u kojem smo do sada živjeli pa sve ostaje po starom što se tiče ekipe iz kvarta i vrtića. Naravno, Lara se veseli i novim prijateljstvima, kao i djeci iz zgrade.

Novi je stan u blizini stana u kojem smo do sada živjeli pa sve ostaje po starom što se tiče ekipe iz kvarta i vrtića. Naravno, Lara se veseli i novim prijateljstvima, kao i djeci iz zgrade.

Ovo je ljeto tročlanoj obitelji prošlo u znaku selidbe i uređenja stana, ali su pronašli vremena za odmor u Istri i u Dubrovniku. Kupovina školskog pribora ostavljena je za kraj ljeta i proći će bez puno stresa. Iris kaže:

Školsku torbu kupili su joj baka i djed, naravno, po njezinom izboru. Pernicu je dobila od moje najbolje prijateljice, a stiže, ni manje ni više, nego iz New Yorka.

Ostatak pribora odabrat će zajedno, a sve će ići u smjeru Larinih želja.

Čini mi se da će sve biti na temu životinja jer je već dugo u fazi da želi jednog dana biti veterinarka. Što se tiče odjeće, nećemo ništa posebno nabavljati jer joj to kupujemo jako često, s obzirom na to da raste “k’o gljiva”, a izbor je kombinacija Larinih, ali i (češće) mojih želja, kaže Iris uz smijeh. Zaključila je da će Larin polazak u školu biti i velika promjena njoj i Pedru jer će doći do mijenjanja svakodnevne rutine:

Tu su rano ustajanje, dolazak na vrijeme u školu... Ali, spremni smo za nove izazove, veselimo se novom razdoblju i našem prvašiću!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".