Irina Shayk popularnom kaubojskom trendu dala je vlastiti potpis na totalno chic način

Irina istražuje svoje alt-girl modno putovanje, ali zadržava svoju bit supermodela u svemu što nosi.
Vidi originalni članak

Posljednjih mjeseci Irina Shayk doživjela je stilsku evoluciju, prelazeći iz glamura u eklektičniju i avangardniju garderobu. Nekoć poznata po zavodljivim malim crnim haljinama  i svjetlucavim štiklama, Irina sada prihvaća odvažnije i neobičnije modne kombinacije.

Irinin izbor obuće postao je posebno istaknut. Odlučuje se za ravne tenisice Yohji Yamamoto, mule Martine Rose X Nike Shox u Cannesu te tenisice Bodega X New Balance 610 u #gorpcore stilu. Ovi hrabri modni eksperimenti privlače pažnju i pokazuju njezinu spremnost na istraživanje novih stilova.

Ipak, Irina nije potpuno napustila svoju prepoznatljivu estetiku. Tijekom ležerne šetnje u New Yorku, njezina odjevna kombinacija utjelovila je elegantnu country, Beyoncé vibru. Nosila je traper košulju na kopčanje, uvučenu u Daisy Dukes hlače s izrezbarenim rubovima. Ovaj look nadopunila je tamnoplavom košuljom, visokim čizmama s resicama do koljena marke Saint Laurent, crnim sunčanim naočalama i srebrnim prstenastim naušnicama.

Iako je ovaj izgled skromniji u usporedbi s nekim njezinim nedavnim kombinacijama, briljantnost leži u detaljima: dvoslojnom košuljom, nijansiranoj igri crne i tamnoplave boje te upečatljivim cipelama. Irina istražuje svoje alt-girl modno putovanje, ali zadržava svoju bit supermodela u svemu što nosi.

Palača izdala obavijest o povratku Kate Middleton kraljevskim dužnostima; evo što do sad znamo
Obožavamo stil modno osvještene pravnice: Još jednom pokazala je genijalan smisao za modu!
'Volim dok je cijela kombinacija od trapera, ali traper kombinezone ne nosim'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".