Interesantan dizajn, još bolje kolekcije španjolskog dvojca

Ove torbe krase već duže vrijeme crvene tepihe, a zvijezde i obožavaju. Možda ste ih vidjeli u rukama poznatih osoba, a niste imali pojma o kojem dizajneru se radi. Same po sebi su modna atrakcija, a odlična je vijest da je nedavno izbačena nova kolekcija fantastičnih torbi za kojima će te poludjeti.
Vidi originalni članak

U 2012. godini dućani koje krase ulice Barcelone, dobili su novog člana imena M2MALLETIER i nije mu trebalo dugo da se proslavi. Osnivačice ovog brenda Melissa Losada i Marcela Velez upoznale su se na Parsons School of Design u New Yorku  i došle do jedne veoma specifične ideje – odlučile su da će njihov dizajn biti prepoznatljiv po metalnoj „igli“ koja se nalazi na vrhu svih torba, a služi kao ručka. Minimalizam i nadrealizam su dva umjetnička pravca koja inspiriraju ove dizajnerice, kao i arhitektonski štih. Prije par tjedana njihova kolekcija jesen/zima 2016. dostupna je  i putem interneta, a modele iz najnovije kolekcije moći će te kupiti, osim u Barceloni, Madridu, Parizu, Veneciji  i u Maria Storeu u Zagrebu. Moderne, a ipak jednostavne torbe imaju svoje favorite poput Cate Blanchett i Emme Watson. Ukoliko se i vama sviđaju ne krivimo vas, jer bi smo i mi rado imali jedan primjerak u ormaru.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".